Stucadoor Den Haag

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn uit Den Haag is het juiste adres voor het stucadoren van wanden en plafonds. Bij M.Boxhoorn werken ervaren stucadoors met oog voor kwaliteit. Zo bent u verzekerd van een goed eindresultaat. De stucadoors van M.Boxhoorn zijn in de gehele omgeving actief, van Den Haag tot Rotterdam maar ook in Delft, Leidschendam, Voorburg en Rijswijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn Den Haag:

  • NOA erkend: Wij zijn erkend en dat levert niet alleen solide eindwerk op maar ook blijvende garanties voor de toekomst.
  • Persoonlijk: Zaken doen met Stucadoorsbedrijf M.Boxhoorn is zaken doen met M.Boxhoorn zelf. Van begin tot eind. En dat is handig de lijntjes zijn kort en u heeft maar één aanspreekpunt.
  • Veelzijdig: Het stucadoor werk kent vele differentiaties die bij ons ook mogelijk zijn. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het gewone stukadoorswerk maar zijn wij onder andere ook uw partner wanneer het gaat om schilderwerken, granietpleister, airless spuitwerk, sierpleister of frescolori.
  • Scherpe prijs: Stucadoorsbedrijf werkt met goed opgeleid personeel en met de laatste technieken. Uw voordeel: niet alleen een strak eindresultaat maar ook tijdwinst. Deze tijdwinst rekenen wij door aan onze klanten. Daardoor kunnen wij niet alleen een mooi eindresultaat behalen maar ook een scherpe prijs.

 

 

  • Aanbevolen Verwerker