Gevelrenovatie

Gespecialiseerd in gevelrenovatie in Den Haag – Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn

Gevelrenovatie

Het slecht onderhouden van uw gevel heeft grote consequenties voor uw huis of kantoorpand en vermindert de waarde van uw bezit. Door het op tijd onderhouden van uw gevel voorkomt u het loslaten van schilderwerk, houtrot, betonrot, vervuiling van uw stenen, en verzanden van uw voegen.

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn kan u goed helpen om uw verouderde gevel weer in zijn glorie te herstellen. Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:

Gevelonderhoud en gevelrenovatie Den Haag

Schilderwerk van uw gevel

Het buitenonderhoud is erg belangrijk. Storm, regen, vorst onze gebouwen en woningen hebben behoorlijk te lijden onder de Nederlandse weeromstandigheden daarom is het belangrijk deze goed te onderhouden. Zo voorkomt u houtrot en loslatend schilderwerk. Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn kan er voor zorgen dat uw woning of kantoorpand er weer netjes bij staat.

Houtrot herstellen

Houtrot steek vaak ongemerkt de kop op, en is een belangrijke oorzaak van problemen met kozijnen en andere houten onderdelen van uw woning of kantoorpand. De oorzaak hiervan is meestal slecht onderhoud of onvakkundig schilderwerk. Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn kan dit voor u vakkundig herstellen.

Betonrot herstellen

Betonrot ontstaat meestal door het roesten van de aanwezige wapening in het beton de roest die zich bevind aan de wapening zet uit en doet het beton barsten. Dit proces is zeer nadelig voor de sterkte van het beton en daardoor voor de gehele betonconstructie. Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn kan er voor zorgen dat dit hersteld word en het proces zich niet verder uitbreid.

 

Balkon vloer

Wanneer er zich scheuren bevinden in de vloer van het balkon heeft dit consequenties voor de constructies, het beton en het wapenigsijzer.  daarom is het van groot belang dat de scheuren worden gerestaureerd en de vloer weer word voorzien van een nieuwe 2 componenten coating.

Graniet aanbrengen

Granietpleister is een decoratieve, meerkleurige pleister op basis van kunsthars dispersie en zorgvuldig geselecteerde granietkorrels. Het is stoot- en boenvast, maar niet overschilderbaar. Granietpleister geeft een decoratieve korrelstructuur en is eenvoudig te verwerken

Bent u geïnteresseerd in gevelonderhoud of gevelrenovatie in Den Haag (en omstreken), vraag dan gratis een offerte aan. Een van onze medewerkers neemt binnen 48 uur contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

 

  • Aanbevolen Verwerker