Gevelbepleistering

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn is gespecialiseerd in gevelbepleistering.

Wij kunnen uw gevel verschillende karakters geven, zoals:

  • De gevel glad laten bepleisteren met een licht schuureffect, uw gevel is dan beschermd tegen alle weersinvloeden van buitenaf.
  • De gevel laten bepleisteren met schiftingen, zoals de buitengevels van historische panden zijn bepleisterd.
  • De gevel laten spachtelputzen in elke gewenste kleur, dit wordt vaak gedaan bij een modern pand. Tevens is spachtelputz warmte isolerend.
  • De gevel behandelen met isolerende materialen.

Gevel met schuureffect

Waarneer u kiest voor gevelbepleistering met licht schuureffect geeft dit u uw huis een nieuw karakter Een gevel met schuureffect ziet er strak en modern uit.

Gevel met schiftingen

Een pand gestukadoord met schiftingen heeft een oude en statige uitstraling. Denk maar aan die mooie herenhuizen aan de grachten.

Uw gevel is zo beschermd tegen  of gevelbepleistering met schiftingen is het ook mogelijk om uw gevel in elk gewenste Ral kleur te laten beschilderen.

In geval van scheurvorming raden wij u aan om uw gevel in de pantsergaas te laten pleisteren en af te werken naar keuzen.

Ook voor buiten-sierpleister geldt dat vrijwel iedere gewenste Ral kleur leverbaar is. Deze kleuren worden bereid met uitsluitend natuurlijke pigmenten. Desgewenst is het mogelijk om motieven in meerdere kleuren sierpleister aan te brengen ter decoratie van bijvoorbeeld een terraswand of gevel.

Bij het isoleren van het pand worden isolatieplaten aangebracht. Zo is het pand beter bestand tegen de koude weersomstandigheden. Dit is verlagend in uw energieverbruik. In de meeste gevallen kunt u hier subsidie voor aanvragen.

Voor meer infomatie over gevelisolatie bekijkt u de film hier.

 

  • Aanbevolen Verwerker