Coatingvloeren

Coatingvloeren

Een coatingvloer heeft in de toplaag dezelfde eigenschappen als een gietvloer en is daarom te vergelijken met een gietvloer alleen wordt een coatingvloer met een roller in een dunnere laagdikte aangebracht. Dit zorgt er tevens voor dat een coatingvloer aantrekkelijk is geprijsd. Ook worden er minder eisen aan de ondervloer gesteld. De basis van onze coatingvloeren is een twee componenten polyurethaan waar diverse toeslagen en hulpstoffen aan worden toegevoegd.

Coatingvloer is strak, modern, en mooi

Onze coatingvloeren zijn flexibel en zijn daardoor krasvaster dan harde coating vloeren. Een coatingvloer is ook zeer hygiënisch en eenvoudig te onderhouden. Wekelijks stofzuigen en dweilen is voldoende. Een coating is geen vervanger van een gietvloer want waar een gietvloer erg strak in het oppervlak is volgt een coating de ondervloer en als die niet helemaal vlak is of er zit een structuur in dan zal deze ook duidelijk in de toplaag aanwezig zijn. Een coating is wel een stuk goedkoper.

Coatingvloeren zijn leverbaar in vele kleuren

Weet u al welke kleur u in uw werkruimte of bij u thuis op de vloer wilt? Bij een vloeren coating zijn de mogelijkheden eindeloos zoo kunnen ook bijna alle RAL-kleuren gemaakt worden. Zo kunt u precies de sfeer realiseren die u voor ogen heeft, in uw bedrijfsruimte of bij u thuis. Of dat nou strak en trendy of rustiek en traditioneel is, door de combinatie van kleur, de vorm van de ruimte en de keuze voor een bepaalde afwerking is alles mogelijk!

Het onderhouden van uw coating vloer

Een coatingvloer is zeer gemakkelijk in onderhoud. Door de gesloten structuur van de gebruikte bindmiddelen neemt een coatingvloer geen vuil en vocht op zodat dweilen voldoende is om deze vloer te reinigen. Het gebruik van boenmachines is op coatingvloeren ook geen enkel probleem.

 

  • Aanbevolen Verwerker