Beton floor

Beton-Floor is een nieuw type Beton-Cire dat speciaal is ontwikkeld voor vloeren. Door de unieke samenstelling is het slijtvast en daardoor erg duurzaam. Beton-Floor geeft een natuurlijk beton-look en is geschikt voor grote oppervlaktes. Net als Beton-Cire is Beton-Floor verkrijgbaar in ruim 100 verschillende kleuren. Dit zorgt ervoor dat u zeker bent van een woon-beton dat bij uw woning past. Beton-Floor is een specialistisch woonbeton dat uw vloer net even dat beetje extra geeft, wat uw woning uniek maakt.Vandaag heeft de importeur zijn nieuwe beton-floor ( beton-ciré speciaal voor op de vloer en aangebracht door gediplomeerde mensen) gelanceerd tegen een extreem scherpe prijs.

Een moderne gladde betonvloer met een matte finish en de schakeringen van echt beton. Makkelijk te reinigen en trendy.

Uitermate geschikt voor vloerrenovatie en voor over de nieuwe cementdekvloer in uw opgeleverde woning. Met zijn 2 tot 3 mm kan deze dus eigenlijk overal geplaatst worden.

Beton-floor ( ciré ) is te gebruiken op bijna alle vloerondergronden. Ook geschikt in kantoor en winkelruimte. Tevens kan deze buiten geplaatst worden.

 

  • Aanbevolen Verwerker