Beton Ciré

Beton Ciré deAanbevolen Verwerker nieuwe cover voor uw interieur.

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn is door Beton Ciré Centrum een aanbevolen Beton Ciré verwerker. Dit houd in dat wij ruime ervaring hebben en specialist zijn op het gebied van werken met Beton Ciré

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn geeft uw badkamer een bijzondere uitstraling met gewreven beton stuc. Beton Ciré is erg populair als vervanging voor wandtegels in badkamer.

Beton Ciré is een zeer sterke minerale pleister van cementstuc en is bijzonder geschikt voor badkamers, keukens, vloeren, meubels en objecten zoals openhaarden, tevens is het ook geschikt voor buiten bijvoorbeeld voor het terras. Beton Ciré kan op bijna alle ondergronden  worden aangebracht (lagen van 1 tot 2 mm dikte). Beton Ciré is een afwerking, die een mooie steen en of beton look biedt in mat, natuurlijk of gepolijst beton.

Er zijn drie verschillende soorten beton op de markt. De Beton Ciré prof dit is de meest bekende soort beton pleister. De Beton marmer glazuur deze hoeft niet gepolijst te worden en de Beton Lissé deze is zeer geschikt voor de vloer.

Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte van Beton Ciré dan kunt u contact opnemen met Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn.
Bel naar 06-53392241 of vraag gemakkelijk online een offerte aan.

Geschikt voor particulieren en bedrijven.

Beton Ciré badkamer

Beton Cire 5 b_2292 IMG_0059021 Beton-Cire-4-wob_22611

Doordat Beton Ciré van zich zelf al waterdicht is biedt het een goede weerstand tegen water en vocht. Beton cire is geschikt voor vochtige ruimtes zoals douchecabines en badkamer muren en vloeren. Door zijn rustieke uitstraling is het vergelijkbaar met natuursteen, tevens is het een verfrissend alternatief voor tegels.

Beton Ciré douche

Beton Cire 5 b_2293 IMG_1159

Beton Ciré biedt een goede weerstand tegen vocht en is geschikt voor vochtige ruimtes zoals douchecabines en badkamer muren. Door zijn rustieke uitstraling is het vergelijkbaar met natuursteen, tevens is het een verfrissend alternatief voor tegels. Ook kan stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn meubels en baden maken met Beton Ciré. Neem contact met ons op wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van een Beton Ciré douche.

Beton Ciré keuken

IMG_0923 IMG_0927 beton cire 2551 mboxhoorn.nl beton cire aanrechtblad IMG_1340

Beton Ciré is bijzonder geschikt om keukenbladen van te maken. Het materiaal is goed te verwerken en hierdoor kunnen wasbakken en schuine kanten eenvoudig gemaakt worden.Voor aanrechtbladen gebruiken we als ondergrond watervast multiplex. Bestaande bladen kunnen in sommige gevallen ook als ondergrond volstaan. Wij gebruiken een sterke 2-componenten coating die bestand is tegen vocht en (vet) vlekken.

Beton Cire vloer

Wassenaar Voorburg

Beton Ciré Vloer – Trendy en gemakkelijk te reinigen

Een moderne gladde betonvloer met een matte finish en de schakeringen van echt beton. Makkelijk te reinigen en trendy.
Uitermate geschikt voor vloerrenovatie en voor over de nieuwe cementdekvloer in uw opgeleverde woning. Met zijn 2 tot 3 mm kan deze dus eigenlijk overal geplaatst worden.

Vloer 2 Vloer 1

Beton Lissé is geschikt voor diverse vloertoepassingen

Beton Lissé ( Beton Ciré Vloer ) is te gebruiken op bijna alle vloerondergronden. Ook geschikt in kantoor en winkelruimte. Tevens kan deze buiten geplaatst worden.

Beton Lissé is bijzonder geschikt voor vloeren en is uiterst slijtvast en is na een Hydrofobe behandeling gemakkelijk schoon te houden. Beton Lissé heeft ook een goede weerstand tegen temperatuurschommelingen en is daarom ook geschikt voor vloeren met vloerverwarming. De gepolijste beton heeft een mooie glans en heeft een breed scala aan kleuren en biedt een zinderende patina of glanzend uiterlijk.

Beton Ciré meubels

In 3 stappen naar robuuste Beton Ciré tafel

Onze  lichtgewicht beton cire tafels geeft uw interieur een verassende uitstraling. U heeft de mogelijkheid uw bestaande tafel van een nieuw blad te voorzien of te kiezen voor een totaal nieuwe tafel van beton cire.

De bladen zijn van lichtgewicht puur beton en zijn verkrijgbaar in 3 kleuren Lichtgrijs, betongrijs, antraciet.

Speciaal voor u maken wij de beton cire tafels en tafelbladen op maat gemaakt. Zo bent u ervan verzekerd dat uw meubels perfect passen in uw interieur.

Beton cire meubels

BetonCireVakman.nl

betoncirestudio.nl

Betoncireverwerker.nl

microdek.nl

betoncirecentrum.nl

 

  • Aanbevolen Verwerker