Wat doen we?

Kwaliteitswerk tegen een erg voordelig tarief

Stucwerk is vaak de ‘finishing touch’ en maakt de bouw of verbouwing af. Een keurig afgewerkte wand of glad plafond zorgt niet alleen voor meer woongenot; ook de waarde van een pand stijgt bij vakkundig aangebracht stucwerk. Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn kan u daar goed bij helpen.

Wij streven hierbij voortdurend naar een zo compleet en zo uitgebreid mogelijk pakket waarin wij u alle facetten op stukadoorsgebied kunnen bieden. Al onze opdrachten worden met bekwaamheid uitgevoerd. Mocht u naar aanleiding vragen hebben dan staan wij volledig tot u beschikking.

Over ons – Allround stucadoor in Den Haag

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn is een allround stucadoor in de regio Den Haag en heeft meer als 14 jaar ervaring op het gebied van stucadoorswerk. Wij verrichten stucadoorswerkzaamheden in de ruimste zin van het woord; Van kleine verbouwingen tot aan grote restauratie- en renovatie projecten. Wij kunnen elk voorkomend stucadoorswerk verrichten en begeleiden. Wij verrichten stucadoorswerk voor zowel particulieren als bedrijven, instellingen etc. in de regio zuidholland. Diverse specialisaties zijn ons eigen.

 

  • Aanbevolen Verwerker