Garantie

De garantie van Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn

Op al onze diensten hebben wij standaard garantie, zo bieden wij voor stukwerk binnen 5 jaar garantie en stukwerk buiten 3 jaar garantie.

Vanzelfsprekende kwaliteit

De eerste vereiste voor de vakman waarmee u in zee gaat, is de kwaliteit van zijn werk. afbouwbedrijven worden constant getoetst op hun vakbekwaamheid, materiaalkennis en technische inzicht. Het eindresultaat is immers hun, maar ook uw visitekaartje.

Een gerust gevoel

Maar ook andere zaken bepalen de kwaliteit. Denk aan betalingsgedrag, verzekeringen en arbo. Op al deze gebieden voldoen afbouwbedrijven met een keurmerk aan de eisen die in de erkenningsregelingen worden gesteld en waarop de bedrijven regelmatig worden getoetst.

Een probleemloos proces

Afbouwbedrijven staan garant voor een probleemloos werkproces. Het hele bouwtraject, van offerte tot factuur, staat in het teken van heldere afspraken en een planning waarin rekening wordt gehouden met alle werkzaamheden. Afbouw-keurbedrijven denken mee en vooruit!

Gecontroleerde efficiëntie

Een goede bedrijfsvoering zorgt voor een efficiënte werkwijze. Bedrijven met één van de keurmerken van de Stichting Afbouwkeur worden hier regelmatig op gecontroleerd. Bij het bedrijf wordt onder meer gekeken naar de offertes, meer- en minderwerk, oplevering, scholing, arbo- en milieu. Op de bouwplaats worden Afbouwkeur-bedrijven getest op technische uitvoering van de werkzaamheden.

Specialistische kennis

Elk project heeft zijn eigen, specifieke uitdagingen. Wanneer uw project bijvoorbeeld dient te voldoen aan strikte hygiëne-eisen of uw klus in de openbare ruimte tegen een stootje moet kunnen, is het goed te weten dat onze vakmensen over specialistische kennis beschikken.

 

  • Aanbevolen Verwerker