Credo Mannenmode

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn heeft in opdracht Credo Mannenmode de wanden en plafonds gestukadoord en airless gespoten. De opdrachtgever wilde de totale afwerking van wanden en plafond door een bedrijf laten uitvoeren en hebben dus gekozen voor stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn Bij ons was het mogelijk om het stukadoorswerk en het schilderen van de wanden en plafonds door een bedrijf uit te laten voeren. In totaal ging het hier om 1700 m2 meter pleisterwerk, raapwerk en gipsplaat naad afwerking. Het aanbrengen van het stucwerk hebben wij machinaal aangebracht met een gipsspuitmachine Mixpro op luchtbasis van GBT. Met deze machine is het mogelijk om dik en dunne lagen aan te brengen wat bij deze opdracht nodig was. Omdat de eindafwerking aan de hoogste eisen moesten voldoen hebben wij gekozen om het schilderwerk machinaal aan te brengen door middel van airless spuitwerk met de GRACO Mark VII. Het voordeel van het spuiten van latex is dat er geen rolstrepen of structuur zichtbaar is, de wanden en plafonds snel waren gespoten in ral 9010 en je hiermee de hoogst haalbare kwaliteit mee kan behalen.