Gevelrenovatie appartementencomplex Voorburg

Van de VVE in Voorburg heeft Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn de opdracht gekregen om dit appartementencomplex weer in zijn glorie te herstellen. Hierbij was het schilderwerk aan de voorkant van het boeiboord veroudert en aangetast waardoor er houtrot was ontstaan.

Stucadoorsbedrijf M. Boxhoorn heeft het boeiboord voorzien van een nieuw vervangend verfsysteem.

De betongevelconstructie vertoonde scheurvorming/betonrot wat gevaar opleverde voor de constructie en bewoners. Hierbij zijn de lossen delen verwijderd, de betonwapening ontroest en geconserveerd

De betonconstructie is weer in oorspronkelijke staat hersteld en waterdicht afgesmeerd en voorzien van een nieuwe betonverf coating.

Aan de achterkant is het boeiboord totaal vervangen in onderhoudsvrije Trespa.

De balkonplaat bovenkant vertoonde scheurvorming/betonrot. Hierbij zijn de lossen delen verwijderd, de scheuren opengehakt en het beton hersteld. De doorvoer van het hemelwater is vervangen en de vloer voorzien van een niewe waterdichte coating.

Aan de onderkant van het balkon zijn de loszittende betondelen verwijderd, betonijzer ontroest en geconserveerd. De betonconstructie is hersteld en er is een nieuwe betonverf coating aangebracht.

Lees meer over onze dienst gevelrenovatie.